Droombruiloft

We weten dat uw huwelijk een van de belangrijkste dagen van uw leven zal zijn. Alles moet perfect zijn, vanaf het moment dat je wakker wordt tot het moment dat je hoofd eindelijk het kussen raakt. Hoewel we je nodig hebben om je jurk te kiezen,of oesters te eten met je gasten door Oestercompagnie je geloften op te schrijven en de gastenlijst te maken, zorgen we ervoor dat je trouwdag van begin tot eind soepel verloopt, zodat je kunt ontspannen en van elke seconde kunt genieten. Wat uw droom ook is, wij laten hem uitkomen.


Iets ANDERS misschien?

We hebben bijzondere vaardigheden om stellen te helpen een bruiloft te creëren die een beetje anders is dan de norm. Of dat nu een locatie is die felle kleuren uitstraalt of een op de tuin geïnspireerd thema dat het buitenleven naar binnen haalt, we helpen pasgetrouwden het volgende hoofdstuk van hun leven te beginnen met een feest dat uniek is voor hen.

EEN PERFECTE bruiloftsontbijt

Een belangrijk onderdeel van uw trouwdag, het huwelijksontbijt is een gelegenheid om uw gasten te verrassen met verfijnde details; weelderige tafelaankleding, verbluffende bloemisterij, de beste keuken en champagne naast alle goed ingestudeerde toespraken. We creëren een naadloze overgang van ceremonie naar tafel, plannen zorgvuldig alle detailzand en zorgen ervoor dat alles soepel verloopt van het ene dagdeel naar het andere.

De Ultieme feest

We staan ​​erom bekend geweldige feesten te geven, dus we kunnen een fantasierijke, adembenemende ervaring creëren die je trouwdag waardig is. Uw avondviering zou precies dat moeten zijn - het perfecte einde van een perfecte dag en een kans voor iedereen, inclusief u, om uw haren los te laten, een geweldige tijd te hebben en enkele van de meer informele herinneringen aan een formeel evenement te creëren. We creëren het ultieme feest, van internationaal geprezen dj's, bigbands en een afspeellijst die je voor altijd zult bewaren, tot cocktailflagers, een gin-bar en een constante aanvoer van lekkernijen om je gasten tot in de vroege uurtjes te voeden.